Over ons

Wie wij zijn.

Begin jaren tachtig begon Gerrit Jan Vink de grondlegger van het bedrijf vanuit zijn toenmalige boerderij apparaten voor de veehouderij te ontwikkelen.  De eerste bescheiden successen stimuleerde hem zodanig dat de zaken grootser werden aangepakt.  Zo werden steeds nieuwe producten ontwikkeld en veel reeds bestaande apparaten verbeterd. De meeste van deze volstrekt nieuwe en innovatieve  producten werden geoctrooieerd. Naast de producten voor de agrarische sector  werden ook reinigingsapparatuur en producten voor de golfsport ontwikkeld.

De productie en verkoop werden professioneel ter hand genomen en was op den duur niet alleen succesvol in Nederland maar ook in vele andere landen. Op dit moment vinden de Vink producten in grote hoeveelheden hun weg naar meer dan 50  landen in alle continenten over de hele wereld.

Nieuwe ideeën worden nog voortdurend uitgewerkt, getest en de beste daarvan in productie genomen om onze VINK product serie te vergroten. Voor een overzicht van onze producten klikt u op deze link.